Afdrukken


‘’ Concerto di musica ‘’ classica oftewel klassiek concert is een concert van de muziekschool. Tijdens dit concert zijn er verschillende soorten klassieke muziek te beluisteren. Bijna alle klassieke muziekstijlen komen op de lessenaar, zowel religieus als profaan, vooral bekende- maar ook ongekende muziek.

Het Concert wordt door de muziekschool georganiseerd voor de gevorderde leerlingen, Zij zullen op dit concert hun talent laten horen. Het saxofoongroep Saint Germain neemt ook plaats op het podium, zij zijn een vast onderdeel tijdens dit concert. In het ensemble nemen (oud)leerlingen of sympathisanten van de muziekschool plaats. De hogere niveaus spelen in sextet, kwartet, trio, duo of solo met pianobegeleiding. Het kan ook gebeuren dat er in het programma een gastoptreden wordt opgenomen. De gastoptredens worden vaak ingevuld door koor, orkest of soloartiest.

Op 19 juni 2016 werd voor de eerste keer het concert georganiseerd i.v.m. het 10 jarig jubileum van de muziekschool Flavio Pavone. Het concert vond plaats in de R.K. Kerk van Wouw. Door de lovende woorden van het publiek heeft de muziekschool doen besluiten om het concert te continueren. Het concert vindt plaats ergens in juni.

Hopelijk mogen wij jullie op een van deze concerten te begroeten.

Concerto 2016 750 leeg