Zoeken

Contact & Info

Muziekschool Flavio Pavone
Postadres;
Kerkstraat 2
4751 HN  OUD GASTEL
Bezoekadres;
Achterdijk 7
4751 EH OUD GASTEL
Telefoon: 0165-513874
Mobiel: 06-13055955
e-mail: info@flaviopavone.nl
KvK: 55792839
Of vul het Contact Formulier in

Agenda

Geen activiteiten gevonden

Klik hier voor een overzicht van de de volledige agenda!


Foto Flavio BiografieMijn naam is Flavio Pavone, geboren in 1989 te Oud Gastel.

Op vrij jonge leeftijd ben ik met muziek in aanraking gekomen. Op driejarige leeftijd kreeg ik pianoles van Mieke Werger, beter bekend als de zangpedagoge van Frans Bauer. Mijn beide ouders zijn erg gepassioneerd door muziek en stimuleren dit ook ontzettend. Mijn moeder speelde saxofoon en op zevenjarige leeftijd vond ik het een geweldig instrument, dat ik wilde bespelen. Ik ging op saxofoon les bij mijn opa, Kees Tak. Mijn opa is afgestudeerd op het Brabants conservatorium te Tilburg. Hier begon mijn muzikale ontplooiing.

Hoe ouder ik werd, des te meer strengere eisen werden er gesteld aan mijn muzikale lessen. Ik kreeg in 1999 saxofoonles van Arie Heijkoop. Mijn vader volgde nauwlettend de vorderingen, die ik maakte en wilde dat ik mijn muzikaliteit ging uitbreiden. Daarom ging ik in het schoolorkest Fijnaart en Heijningen spelen. Dit orkest bestond uit 50 leerlingen, die in leeftijd varieerden van 10 tot 27 jaar. Ik was toen de jongste.

Ook de reizen, die we met het orkest maakten naar Italië, Monaco, Frankrijk, Spanje, Hongarije en Oostenrijk, waren ontzettend leuk. We hebben o.a. voor de Paus en de Prins van Monaco gespeeld. Ook ging ik spelen in het Symfonisch blaasorkest van de muziekschool Fijnaart en Heijningen o.l.v. directeur P.J. Meijers.

Muziekschool

Een collega van mijn moeder vroeg of zij iemand wist om haar dochter keyboardles te geven. Mijn moeder kwam hiervoor bij mij; het leek me wel eens leuk te proberen om dat te doen. Dus op 11 mei 2006 is Romy Stoop haar eerste pianoles komen volgen en zo volgden er ook een aantal vriendinnetjes van haar.

Foto Flavio Biografie 2Het lesgeven was erg leuk en ik gaf een klein voorspeelavondje waar de ouders en opa’s en oma’s waren uitgenodigd.
Ik werd benaderd door de muziekvereniging DSR, zij vroegen of ik de opleidingen voor de houtblaasinstrumenten voor mijn rekening wilde nemen. Ik gaf eerst bij DSR een viertal leerlingen les, maar dit groeide uit naar 2 volle avonden lesgeven. Daarnaast organiseerde ik ensembles voor de dwarsfluiten en de saxofoons. Ook werd er gevraagd om een B-orkest (opleidingsorkest) op te richten.

Daarna volgden ook andere muziek- en zangverenigingen. Ik ben als dirigent actief bij het Kruislands koor “Gossi Nokki” sinds 7 januari 2008 en zo ook bij het Meezingkoor “Spek en Bonen” uit Wouw ben ik actief als dirigent sinds 25 november 2008. Ik geef voor de K.E. Harmonie “St Cecilia” te Stampersgat muziekles voor alle blaasinstrumenten sinds 18 september 2009. Sinds 15 september 2010 geef ik muziekles aan de koperblazers van Harmonie “Volharding” uit Dinteloord en ben ik dirigent van het leerlingenorkest.
De informatie van de muziekverenigingen waar ik actief ben, kunt u vinden op deze website.

Avontuur

Ben jij klaar voor een (nieuw) muzikaal avontuur? Meld je hier aan bij de muziekschool!

facebook logo transparent21